InTraRed: Ένα νέο καινοτόμο έργο που στοχεύει στην προώθηση της διοίκησης της καινοτομίας στις ΜμΕ μέσω εξιδεικευμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης

Το έργο “InTraRed: Innovation Transfer Ready SMEs” στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας στη διοίκηση των ΜμΕ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία συνεργασιών μάθησης μεταξύ της αγοράς εργασίας και του τομέα παροχής επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Υλοποιείται στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Σλοβενία και την Ισπανία με σκοπό τη δημιουργία  εκπαιδευτικού υλικού για την υποστήριξη ιδιοκτητών εταιριών και υπεύθυνους ομάδων στον τομέα των ΜμΕ, ώστε να αναπτυχθούν οι αναγκαίες δεξιότητες και ικανότητες στη διοίκηση της καινοτομίας. Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η συστηματοποιημένη εφαρμογή διαδικασιών καινοτομίας στις εταιρίες και θα επιταχυνθεί η εισαγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά.

Επιπλέον, θα υποστηριχθούν οι ειδικοί στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης ώστε να μεταφέρουν το εκπαιδευτικό υλικό και την προετοιμασία στις ΜμΕ εταιρίες – πελάτες τους. Το σύνολο του εκπαιδευτικού υλικού που θα αναπτυχθεί θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική πλατφόρμα ελεύθερης πρόσβασης, φιλική προς κινητές συσκευές ώστε να μεγιστοποιηθεί η διαδραστικότητα και η άμεση πρόσβαση. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του έργου στο www.intrared.eu.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το έργο ή να συμμετέχετε στις δραστηριότητες των εταίρων, επικοινωνήστε με τον Ανδρέα Γεωργίου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και υλοποιείται για 24 μήνες (Οκτώβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2021).

Additional Info

Website:
https://intrared.eu
Tagged under :