Κανοντας την επιχειρηματικοτητα…παιχνιδι – Προσκληση σε σεμιναριο

Σε μια εποχή όπου οι οικονομικές, κοινωνικές και επιχειρησιακές καταστάσεις διαμορφώνουν την πορεία των Ευρωπαίων πολιτών, δεξιότητες όπως η λήψη αποφάσεων, η επίλυση προβλήματος, και άλλες, καθίστανται πολύ σημαντικές για την επιτυχία στην κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας. Σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν τέτοιες δεξιότητες, η συμβουλευτική εταιρία INNOVADE και ο οργανισμός CARDET, σε συνεργασία με διάφορους Ευρωπαίους εταίρους, έχουν δημιουργήσει μια παιχνιδοποιημένη μαθησιακή πορεία, μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες καλλιεργούν δεξιότητες που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Το συγκεκριμένο έργο ονομάζεται “Online game for innovation and entrepreneurship – EntrInnO” και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Στα πλαίσια του έργου, προσκαλείστε σε ενημερωτικό σεμινάριο, την Τρίτη, 25 Ιουλίου, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 13.00, στο ξενοδοχείο Classic. Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τη Δρ. Μαρία Σολωμού στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 22002118.

Το σεμινάριο διοργανώνεται δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

***Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή, ή τάμπλετ ή smartphone, αφού, μετά την παρουσίαση του έργου θα ακολουθήσει διαδικτυακή ενασχόληση και περιήγηση στο παιχνίδι του EntrInnO.

Additional Info

Website:
entrinno.org
Tagged under :