Προσκληση στο δευτερο Εκπαιδευτικο Σεμιναριο καταρτισης του εργου STEER

Η συμβουλευτική εταιρεία INNOVADE L.I. LTD, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου "STEER- Υποστηρίζοντας τη μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας" και στοχεύοντας στην ανάπτυξη τεχνικών υποστήριξης νέων ανέργων, διοργανώνει στις 3 Ιουλίου, από τις 09.30 μέχρι τις 14.00, στο The Classic Hotel, εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης με θέμα:

"Υποστηρίζοντας τη μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας"

Κατά την διάρκεια του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τεχνικές υποστήριξης των νέων ανέργων και νέων από μειονεκτικά περιβάλλοντα για μετάβαση στην αγορά εργασίας. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό υλικό το οποίο αναπτύχθηκε μέσα από τη συνεργασία των εταίρων του έργου από 6 χώρες.

Προσκεκλημένη μας θα είναι η κα. Αικατερίνη Προκοπίου (MBPsS) -Freelance Trainer- Multiplier-YouthWorker-Coach-Mentor, Expert Psychologist-BRIEF Solution Focused, η οποία θα μιλήσει για YouthWork και το ETS-European Training Strategy Competence Model και πραγματικότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κατάρτισης θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής. Επίσης η επιτυχής ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα προσφέρει ευκαιρίες για πιστοποίηση Youthpass. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πακέτο STEER για καταρτίσεις που θα οργανώσουν οι ίδιοι.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες, εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της Νεολαίας.
  • Εργαζομένους σε ΜΚΟ, Οργανώσεις νεολαίας, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα, πανεπιστήμια.
  • Όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το YouthWork και πραγματικότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με το Λοϊζο Πιτσιλλίδη, υπεύθυνο του έργου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 22002102.

European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein [2016-1-CY02-KA205-000749.]

Additional Info

Website:
steerproject.eu
Tagged under :